Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cuszó-Lak Blog

Ismerjetek meg minket közelebbről és értesüljetek elsőként újdonságainkról!
Tengeri Kincseink

Tengeri Kincseink

2021. 08. 30. 17:33:05

Sötét és hűvös. Leginkább így jellemezném a mai reggelt, és tisztában vagyok vele hogy egyre nehezebb lesz. Egyre fájdalmasabb lesz kikelni az ágyból, és megkezdeni a munkával terhes hétköznapokat. Elindulni a hidegben a munkahelyre vagy akár az iskolába. Valljuk be mindannyian sokkal energikusabban kezdjük a reggeleket amikor a napsugarak már hajnalban melengetik az arcunkat az ablakon keresztül. Akkor meg főként, amikor a kabócák hangjára, a tenger morajlására, a nyaralás boldog tudatára ébredünk fel. A nyár kegyetlenül véget ért, de mi szeretnénk egy kis kreatívsággal az év minden napjába egy kis nyarat csempészni.

Egy Utolsó Buli

Egy Utolsó Buli

2021. 07. 03. 20:33:47
Minden Alkalomra Van Egy Ötletünk - ez a mottónk és ez a hitvallásunk, és ez a Nagy Nap előtti utolsó nagy bulira is igaz. A következő kis szösszenet a legény -és lánybúcsúkról szól és arról, hogy hogyan is tedd ezt a napot is különlegessé. 
Minden alkalomra van egy ötletünk

Minden alkalomra van egy ötletünk

2021. 06. 16. 10:04:53

Egy ajándék éppen annyit ér amennyi szeretettel kiválasztották!

Régóta tervezgetjük, hogy kicsit bemutatkozunk Nektek és most végre eljött az idő. Első blogbejegyzésünk Rólunk szól... a Cuszó-Lak csapatáról, a többi pedig rólatok fog, hiszen tudjuk hogy mindannyian kíváncsiak vagytok kreatív ajándék ötleteinkre, a titkokra és praktikákra, inspirációnk és kreativitásunk mozgatórugóira. Igyekszünk minden héten valami új és egyedi tartalommal készülni nektek, ahogyan termékeink gyártása során is törekszünk arra, hogy mi ne egy legyünk a sok webáruház közül, hanem az elsődleges online bolt amit felkerestek, ha ajándékra van szükségetek. 

Az oldal tetejére