Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egy Utolsó Buli

Egy Utolsó Buli
Minden Alkalomra Van Egy Ötletünk - ez a mottónk és ez a hitvallásunk, és ez a Nagy Nap előtti utolsó nagy bulira is igaz. A következő kis szösszenet a legény -és lánybúcsúkról szól és arról, hogy hogyan is tedd ezt a napot is különlegessé. 

Said yesA minap a Balaton pezsgő bulifővárosában sétálgattam. A nap már lement, de a hőmérséklet nem akart 30 fok alá süllyedni. Egy tökéletes éjszaka volt. Tökéletes éjszaka belevetni magadat a város hangulatába és élvezni a szabadságot, az italokat és a barátaid társaságát. A sétányon még mindig minden szórakozóhelyről más stílusú zene szól, ez nem volt másként 10 - 15 évvel ezelőtt sem, amikor még tátott szájjal néztem be egy - egy bár belső részébe, és vágytam arra, hogy egyszer én is ott bulizhassak. Megtettem. Többször is, és igen tudom mi a különleges benne és hogy miért választják a mai napig fiatalok és idősebbek százai, sőt ezrei ezt a helyszínt akár nyaralás, vagy akár csak egy hétvégi buli kapcsán. Sétálgatva az emberek forgatagában idén sem maradhattak el a legény-és lánybúcsús csapatok a szokásos - már szinte unalmassá vált - feladatokkal és öltözékkel. Mert azok. Mert nem mernek az emberek igazán kreatívak lenni, követik a megszokott sémát, és mennek az árral, mert az egyszerű. A megszokott és bevált dolgoktól sokszor nem merünk elrugaszkodni, és időnk és energiánk sincs arra, hogy egyedibbé tegyük, pedig őszintén? Mindez csak pár gombnyomás a megfelelő helyen, akár a mi oldalunkon. Reklámszöveg? Lehet, de nem ez a célom, hanem az hogy igenis merjetek kicsit mások lenni, kicsit megőrülni, kicsit megőrjíteni a barátaitokat és főként azokat akik igába hajtják a fejüket. 

Jobbra nézve - Game Over póló. Balra nézve egy kicsit más stílusban, de ugyanazt láttam. Csapat lány rózsaszínben, csapat This dickheadpasi feketében, vőlegény feliratos legrészegebb fiú támogatva két oldalról, vagy a lány aki az "Én vagyok a menyasszony" felliratú pólóban gyűjti be az aláírásokat, fotókat vagy éppen csókokat - persze arcra - a fiatal hímnemű egyedektől. Nem a feladatokkal van a fő problémám, hiszen azok a megszokott mintát követik és ha a mennyasszony erre vágyik, akkor ezt is kell megadni neki. Merthogy ezt vegyétek figyelembe. Azt, hogy az ünnepelt férfi és nő mit szeretne ezen a napon. Van aki mindössze egy jó bulit, van aki szeretne tökéletesen teljesíteni minden feladatot és van aki szeretné, ha az Ő utolsó bulis napja másabb lenne, mint másoké. Egyedibb. Kreatívabb. Igazi barátként pedig nincs is más dolgunk mint valóra váltani ezt a vágyat. Két lánybúcsún volt szerencsém részt venni nem is olyan régen, mindkettőben szervezőként természetesen, hiszen imádom beleütni az orrom mindenbe. Az egyiknél nem volt egyenruhánk, hiszen szerencsétlenül egybeesett a tiltott időszakkal, de a másikon sikeresen élvezhettük a partihangulatot. Utálom az egyenruhát. Utálom az egyforma pólókat, de ha már egyformák, akkor igenis legyenek különlegesebbek, mások és figyelemfelhívóak. Nézegettem a neten a lehetőségeket, de egyik sem fogott meg. Mind ugyanaz az unalmas és egyhangú, már mindenkin látott viselet volt. Az isteni szikra pedig lecsapott és tervezésbe kezdtem. 

Sajnos akkor a Cuszó - Lak  még nem tudott ilyen termékeket gyártani, így kénytelen voltam másként megoldani a helyzetet, de mondanom sem kell az egyedileg tervezett ördögi és angyali lánycsapatot ábrázoló Menyasszony Security feliratú pólónk mindenhol nagy sikert aratott. Nem a kivágása miatt, hanem azért mert ilyet még nem láttak korábban. A menyasszonyra terveztük meg a képet, az ő stílusához, az ő személyiségéhez legjobban illeszkedve. E miatt is nagy öröm volt, mikor elkezdhettünk saját termékként hasonló pólókat gyártani. Egyedi, általunk tervezett és megalkotott mintákkal, igazodva az egyéni elképzelésekhez. Igazodva ahhoz ami a menyasszony és a vőlegény a legjobba szeret, igazodva a szervező elképzeléseihez. Néhány mintánk már elérhető, de ennél sokkal több van a képzeletünkben, csak még nem volt sem időnk sem lehetőségünk ezeket valóra váltani, de folyamatosan bővítjük a kinálatunkat, hogy Ti egyediek lehessetek. 

Cheers BitchesHogyan is zajlott a tervezés? Éjszakába nyúlóan. Ketten görnyedtünk a laptop vagy éppen a telefon fölé, és próbáltunk minél különlegesebb, minél extrább és minél személyre szabotabb mintákat megálmodni. Azt hiszem azon az éjszakán 70 minta született meg, vagy még több. Nem mind került még fel, nem mindet mutattuk meg nektek, de szeretnénk és szeretnénk még újabbakat és még különlegesebbeket készíteni Nektek. Nektek, hogy még jobban kitűnjetek a tömegből, hogy a barátotoknak vagy barátnőtöknek azt a napot még személyre szabotabbá tegyétek. Nézzetek szét LÁNY ÉS LEGÉNYBÚCSÚS PÓLÓK termékeink között és válaszattok egyet már feltöltött egyedi kollekciónkból, vagy akár írjatok Nekünk, hogy milyen elképzelésetek van az utolsó nagy bulira. 

És ami a feladatokat illeti? Ötletekre van szükségetek? Ebben az alábbi lista biztosan segít. Ezek a személyes kedvenceim.

Igaz vagy Nem - Az Üveg Nem Hazudik

Vegyetek egy 5 dl-es üveget, akár lehet műanyag is. Jelöljétek be fentről lefelé kis vonalkákkal és írjátok rá az alábbiakat (kiegészíthető más ötletekkel) de fontos, hogy fentről lefelé haladjatok. Akár gravíroztathatjátok is az üveget. Tegyétek fel a nagy kérdést a játék elején. Miért mész férjhez / Miért Nősülsz meg? 

Nem Volt Más / Jók a mellei
Érdekből / Érdekből
A Pénz Beszél / Gazdag Papa
Jó Az Ágyban / Szexistennő
Mert Szeretem

De itt az ötletek tárháza határtalan, annyi a lényege, hogy a menyasszony és a vőlegény akkor nyerhet, ha kiissza az egész üveget természetesen. 

Puzzle

Szerezzetek egy képet - akár vicces fotók is jöhetnek vagy egy cuki gyermekkori kép - a menyasszonyról vagy a vőlegényről, amit a másiknak ki kell raknia időre természetesen. Akár nálunk is megrendelheted, a nevetés garantált. 

Papucs férjIgaz / Hamis hármas

Csapatban az igazi. Mindenki mond három állítást magáról. A menyasszonynak / vőlegénynek tudnia kell melyik kettő igaz és melyik a hamis. Ha nem tudja? Hát... akkor töltsetek neki egy újabb kupicával. 

Fogadalom

Minden résztvevő írjon fel egy szót egy kis papírra. Már előre is összegyűjthetitek, de a helyszínen is kitalálhatjátok. Az ünnepeltek feladata pedig az, hogy ezen szavak használatával írjanak egy fogadalmat párjuk számára a megadott idő alatt. Rajtatok múlik hogy mennyire vagytok lágyszívűek. Kihagyni szót nem érdemes, hiszen az is büntetést, azaz újabb pohár alkoholfogyasztást von maga után.  

Ezek a feladatok viccesek, nem provokatívak és még az a menyasszony / vőlegény is szívesen megcsinálja aki előtte teljesen elzárkózott tőle. Tapasztalatból beszélek. Ráadásul a feladatok azért jók, mert utána megérdemelten adhatjátok át az ünnepelt részére a megérdemelt meglepetést, ami akár egy személyre szabott ajándékbox is lehet. Mi lehetne jobb, mint egy személyre szabott box, ami a kedvenceit tartalmazza? Most komolyan? Az ajándékboxainkkal soha nem nyúlsz mellé. Te azt tudd, hogy mit szeret, mi pedig megálmodjuk az összeállítást. 

Légy Kreatív és Ajándékozz Egyedit!
A Cuszó-Lak csapata segít mindezt megvalósítani. 

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék Lánybúcsú Legénybúcsú
Az oldal tetejére